Európa Bajnokságre készül az U16-os ír válogatott

Írországban az U16-os férfi csapat óriási lendülettel készül a FIBA U16 Európa Bajnokságára, amelyet idén augusztus 9-18. között Szarajevóban rendeznek majd. A csapat felkészülését kiemelkedő mértékben támogatja az ír vasút társaság, amely minden belföldi továbbképzésükre, vagy mérkőzésükre való utazásukat ingyenes szabadjegyekkel támogatja.

Az U16-osok csapatedzője Carmel Kilmartin méltatta a nagyvonalú szponzor folyamatos támogatását: a vasút fantasztikus lehetőségeket nyit meg a fiatal sportolóink előtt, hiszen a közelgő Európa Bajnokságon való jó szereplésünkhöz elengedhetetlen szükségünk van a rendszeres játékra és a csapat technikai tudását fejlesztő tréningeken való részvételre. Az ingyenes utazás lehetővé teszi, hogy, az egyébként meglehetősen drága vonatjegyárak ellenére, minden játékosunk és a szakvezetés tagjai is bárhová eljussanak a szigetországban.

„Edzéseink és hétvégi mérkőzéseink rendkívül intenzívek, minden játékosunk, kivétel nélkül ereje teljes bedobásával dolgozik a sikerért.” – tette hozzá a csapat edzője.

Attachment

Ír U16 válogatott
X