Dusan Bulut lett 2018 MVP-je

Dusan Bulut lett 2018 MVP-je

Pekingben ma kezdődik a FIBA 3×3 WT Masters sorozat fináléja. A mérkőzések előtt kihirdették a 2018-as versenyév MVP-jét. A versenyekre akkredittált sajtó képviselői és maguk a játékosok szavazhattak az általuk legjobbnak ítélt játékosa. A szavazatok összesítése után kiderült, hogy a jók között a legjobbnak idén Dusan Bulutot, a Novi Sad Al Wahda játékosát tartották. Ő kapta a voksok 43,7 százalékát. Nem sokkal mögötte végzett a 42,3 százalékkal a Liman Tesla Vpda játékosa Stefan Stojacic. A voksolás 3. helyezettje a Riga Ghetto sportolója Karlis Lasmanis lett.

A nyertes Dusan Bulut a mostani díjjal a hetedik MVP címet nyerte el ebben a szezonban.

2018-ban az MVP cím elnyerésében a legsikeresebb öt versenyző Stefan Stojacic, Dusan Bulut, Mihailo Vasic, Aleksandar Ratkov és Karlis Lasmanis volt, ők többször is nyertek. Egy-egy MVP-vel Jasmin Hercegovac, Ivosev Tamás és Dejan Majstorovic is büszjkélkedhet.

A közönség által megválasztandó 2018-as MVP-re a FIBA már meghirdette a voksolást. A választható játékosok között szerepel a magyar Ivosev Tamás is. Szavazzatok rá minél többen!

A szavazásról bővebben ITT olvashattok!

X