Helyet cseréltek a listavezetők

Helyet cseréltek a listavezetők

A FIBA aktuális 3×3 férfi csapat világranglistája szerint az 1. és 2. helyezett helyet cserélt. A listát tavaly hónapokon keresztül vezető Novi Sad Al Wahda első helyére a szintén szerb Liman Tesla Voda került, a 2. helyen áll a Novi Sad. 3. a lett Riga Ghetto, 4. a holland Amsterdam Inoxdeals, 5. a szlovén Piran, 6. az USA egyetemi csapata a Princeton, 7. a szerb Zemun, 8. a szlovén Ljubljana, 9. az orosz Gagarin és 10. a cseh Humpolec Bernard.

A játékosok közül a 3×3 királyát, Dusan Bulutot, a Novi Sad Al Wahda játékosát nem sikerült letaszítani a trónjáról, ám pontszámban csapattársa Stefan Stojacic, aki a 2. helyen áll, közelebb került hozzá. Az egyéni lista 3-7. helyén szintén szerb játékosok állank (Aleksandar Ratkov, Mihailo Vasic, Marko Savic, Dejan Majstorovic, Stefan Kojic). Különösen büszkék lehetünk a 8. helyezettre, hiszen oda Ivosev Tamást sorolták. Gratulálunk a teljesítményéhez. Az egyéni lista 9-10. helyén a lett Karlis Lasmanis és Nauris Miezis áll.

A női egyéni rangsor első tíz játékosa között is található magyar név: Böröndy Vivien (a 12. helyen pedig Radócz Fanni van). Gratulálunk eddigi eredményeikhez és nekik is sikeres 2019-es szezont kívánunk.

X