Idei utolsó Masters forduló Penangban

Idei utolsó Masters forduló Penangban

Elérkezett az idei szezon utolsó World Tour fordulójának a napja: október 13-14-én a malaysiai Penangban rendezik meg a FIBA 3×3 World Tour 2018 befejező, Masters tornáját. Utána már csupán a verseny pekingi fináléja, a World Tour Bloomage lesz, ahol az idei legeredményesebb, legjobb csapatok lépnek majd pályára és a döntő mérkőzéseit követően kihirdetik az idei év WTM bajnokát.

Penangban a három legeredményesebb csapat, a két szerb együttes, a Novi Sad Al Wahda, illetve a Liman Tesla Voda, valamint a szlovén Ljubljana nem szerepel, ők eredményeik alapján már bekerültek a döntőbe.

Malaysiában a szlovén Piran, a szerb Zemun és az USA egyetemi csapata a Princeton játszik majd, ők feltétlen garantálják a játék magas színvonalát.

A Penang Masters további résztvevői: Tokió Japán, Dunguaan Kína, Taoyuan Tajvan, Kranj Szlovénia, Tachikawa Japán, Hága Hollandia, NY Haerlem 3Ball USA, és Ausztráliából a Melbourne Athletic.

A szurkolók az eddigi gyakorlathoz hasonlóan a szombat-vasárnapi penangi versenyt is élőben követhetik a FIBA 3×3 hivatalos YouTube-csatornáján.

X