Szilveszteri torna Szerbiában

Szilveszteri torna Szerbiában

Szerbiában az év végi ünnepek alatt sem pihennek a 3×3-as csapatok. A Szerb Kosárlabda Nemzeti Szövetség holnap szilveszteri gálatornát rendez Kragujevacban. A szövetség szerint a mostani, „3×3 Still Ballin” verseny különleges aktualitását az adja, hogy a 2017-es szezon a szerb 3×3-as csapatok eddigi legsikeresebb éve volt. A tornán ott lesznek a különböző nemzetközi versenyeken győztes csapatok és a szurkolók élőben láthatják majd az idén elnyert világkupát is. A 3×3-as sportág eddigi legsikeresebb éveként emlékezhetnek majd vissza 2017-re.

A tornán ott lesz többek között a Liman csapata és természetesen velük együtt lép pályára egyik legsikeresebb játékosuk, a világranglistán jelenleg 4. helyen álló Stefan Stojacic is. A 3×3 World Tour 2017 győztese idén két Masters fordulót (Debrecenben és Mexico Cityben), és Ulanbátorban a Chellengert is megnyerte.

A tornán játszik Marko Milakovis és Nikola Sucov is, akik a szerb egyetemi csapat tagjaiként idén ezüstérmet nyertek a Kínában rendezett Egyetemi Világbajnokságon.

X