Szavazzatok a kedvencekre!

Ma indul és december 4-én délben zárul az, a 3×3 rajongóknak és szurkolóknak meghirdetett szavazás, amelyet a FIBA indított útjára.

A nemzetközi szövetség 2015-óta minden évben megszavaztatta a sportrajongókat, hogy az adott szezonban kit láttak a legjobbnak, a szezon 3×3 „királyának”. Első évben Terrence Romeo (Manila West Fülöp-szigetek), 2016-ban és tavaly is Dusan Bulut (Szerbia Novi Sad), 2017-ben pedig Michael Linklater (Saskatoon Kanada). Az idei szavazás azt dönti majd el, hogy 2019-ben ki lesz a FIBA 3×3 World Tour MSP-je.

A 2019-es listára a fiba hét kiválóan teljesítő játékost jelölt, rájuk lehet szavazni: Dusan Bulut (Novi Sad Szerbia), Dmitrii Cheburkin (Gagarin Oroszország), Josh Sharma (San Francisco, USA), Nikola Vukovic (Zemun, Szerbia), Marcel Esonwune (NY Harlem USA), Khalid Abderl-Gabar (Jeddah, Szaudarábia), Nauris Miezis (Riga Ghetto Lettország). A szezon leglátványosabb játékot produkáló hét játékosának valamelyikére szavazni kívánó szurkolók, miután rákattintottak a következő linkre:

http://www.fiba.basketball/news/fan-vote-open-for-most-spectacular-player-of-fiba-3×3-world-tour-2019

a cikkben feltüntetett URL-re tovább kattintva leadhatják a voksukat a kedvencükre.

A szavazatot leadó szurkolók között FIBA 3×3 World Tour mezt sorsolnak ki.

Attachment

X