Avant Sports – FIBA együttműködés

A FIBA svájci, Mies-i központja a mai napon az alábbi közleményt adta ki:
„A FIBA büszkén jelenti be, hogy partnerséget kötött az Avant Sports (Seating) vállalattal, amely a világ egyik vezető gyártója a szabadidős sportiparban. A partnerség keretében az Avant Sports (Seating) a FIBA 3×3 rendezvényeinek hivatalos ülésszállítója lesz. Mindkét szervezet kiemelte a közös elkötelezettségét a sportvilágban a minőség, az innováció és a fenntarthatóság iránt.

Ez a partnerség összhangban áll a FIBA fenntarthatóság iránti folyamatos elkötelezettségével, amely tevékenységének egyik alapelve. Különösen nagy jelentőséggel bír a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 20121 szabványának tanúsítványának megújítása óta. Ezt a tanúsítványt először 2022-ben ítélte oda a FIBA-nak a Brit Szabványügyi Intézet (BSI), elismerve ezzel a szervezet elkötelezettségét a fenntartható és környezettudatos 3×3 események globális megrendezése iránt.

Az Avant Sports (Seating) vállalattal való együttműködés nemcsak a FIBA képességét erősíti meg, hogy kiváló minőségű 3×3-as eseményeket szervezzen, hanem a szervezet szélesebb körű fenntarthatósági célkitűzéseit is támogatja. Az 1994-ben alapított Avant Sports (Seating) vállalat folyamatosan megőrizte vezető szerepét a sportlétesítmények piacán azzal, hogy csúcskategóriás termékeket és megoldásokat kínál világszerte, nemcsak nagy stadionoknak, hanem egyéb sportlétesítményeknek és versenyhelyszíneknek is. Termékeik minőségét, beleértve stadionszékeiket, teleszkópos ülésrendszereiket és egyéb fém szerkezeti elemeiket, számos vezető nemzetközi sportesemény is elismerte, beleértve az olimpiai játékokat, a FIFA világbajnokságot, az F1-et és az Ázsiai Játékokat.

„Az Avant Sports (Seating) vállalattal való partnerség, amely osztja a fenntartható és innovatív sportmegoldások iránti elkötelezettségünket, jelentős előrelépés számunkra” – nyilatkozta Alex Sanchez, a FIBA 3×3 ügyvezető igazgatója. „Ez az együttműködés nemcsak a 3×3-as rendezvények minőségét emeli, hanem tovább erősíti elkötelezettségünket a fenntarthatóság iránt, amely szervezeti értékeink egyik alapköve” – tette hozzá az igazgató.

„Az Avant Sports (Seating) vállalatnál hisszük, hogy a sport képes inspirálni és összekovácsolni a közösségeket. Nagy öröm számunkra, hogy együttműködhetünk a FIBA-val, egy olyan szervezettel, amely a sportban a kiválóságot és a fenntarthatóságot képviseli” – nyilatkozta Paul Zhou, az Avant Sports menedzsere.”

Attachment

Avant Sports - FIBA