Eddig veretlenek a magyar csapatok

Eddig veretlenek a magyar csapatok

A romániai kikötőváros, Konstanca tegnap és ma ad otthont az grazi Európa Kupára készülő 3×3 csapatok egyik selejtező találkozójának. A verseny legjobbjai részt vesznek a grazi kontinensviadalon.

A hazai szurkolóknak nincs okuk panaszra, hiszen mindkét nemben eddig kiválóan szerepelnek a magyar csapatok. A hölgyek a csoportversenyben eddig két ellenfelüket, a dánokat és a briteket is legyőzték. Előbbieken 9-7-re, az angolokon pedig 14-12-re sikerült felülkerekedniük. Ezzel csoportelsőként ott vannak már a negyeddöntőben, ahol első ellenfelük Nagy-Britannia lesz.

A magyar női válogatott játékosai:

Böröndi Vivien, Hegedüs Janka, Kányási Veronika és Papp Klaudia.

A férfiak első, tegnap lejátszott mérkőzésükön Bulgária csapatát nagy pontaránnyal, 17-5-re legyőzték, ma először Dánia ellen léptek pályára, 18-16-ra sikerült őket is legyőzni. Így a magyar férfiválogatott is negyeddöntőbe jutott, ahol a 16 óra előtt 5 perccel kezdődő mérkőzésen Spanyolországgal játszanak majd a továbbjutásért.

A magyar férficsapat tagjai:

Balázs Kelemen, Demeter Attila, Ivosev Tamás és Keller Iván. Mindkét csapatnak gratulálunk az eddigi sikerekért és szurkolunk a további jó szereplésükért.