Bronzérmesek a magyar fiúk

Bronzérmesek a magyar fiúk

A hétvégi versenyek közül a magyar szurkolóknak minden bizonnyal az U17-es Európa kupa férfiversenye volt, ahol a hazai csapat három győzelemmel és 2 vereséggel megszerezte a bronzérmet. Gratulálunk a fiúknak, és sok sikert kívánunk a további versenyekhez.

A hollandiai Utrechtben rendezett FIBA 3×3 Unites Utrecht Challenger győztese a holland Amszterdam lett, így ők megszerezték helyüket a következő WT Mastersre Dohában. A döntőben óriási csatát vívtak a szerb Ub-vel. Ők másodikként végeztek, és így szintén jogot szereztek a dohai játékra.

Prágában a FIBA 3×3 World Tour Masters aktuális versenyén nagy meglepetésre, a sportág történetében először szaúd-arábiai csapat, a Jeddah lett a torna győztese. Őket a helyezések sorában másodikként a szerb Liman, 3. a szintén szerb Pirot követte. A 4-5. helyen két litván csapat, az Utena Uniclub és a Sakiai Gulbele végzett. A következő World Tour Mastersre szintén arab területen, Abu-Dzabiban kerül sor október 29-30-án.

Bukarestben befejeződött az idei év női sorozatának versenye. A 2021-es szezon győztese a német válogatott lett. A versenysorozat első nyolc helyezettje:

2. Kanada
3. Lengyelország
4. Hollandia
5. Ausztria
6. Románia
7. Mongólia
8. Oroszország.

X