OTP Junior adidas streetball idei utolsó versenye

OTP Junior adidas streetball idei utolsó versenye

Bár az időjárás közbeszólt a Kosárlabdázás Napján, a sportág nyári, szabadtéri változatának szerelmesei dacoltak az elemekkel, állták a sarat és az esőt.

A nyári OTP-Junior adidas streetball sorozat záró rendezvénye, a Kosárlabdázás napja a Hősök terén borongós időben kezdődött, de belevágtak a csapatok. Olyan 11 óra tájban előbb csöpögött, majd eleredt az “égi áldás”. Ekkor természetesen a 15 műanyag, plusz a centerpályán szünetelt a játék, ez utóbbi helyszínen éppen a kerekesszékes kosarasok bemutatója alatt “szakadt le” az ég.

Kosárlabdázás napja 2018

A legkevésbé természetesen a legkisebbeket zavarta a rossz idő, kenguru kategóriában nagyon sok csapat mérettette meg magát, s az ezen együtteseket elkísérő szülők ujjongva ünnepeltek gyermekeik egy-egy győztes mérkőzése után.

Kosárlabdázás napja 2018

Nagyon sok Speciális Olimpiai Szövetségi sportoló vett részt a számukra szervezett versenyen, valamint a délutáni programon.

Kosárlabdázás napja 2018

Az eső hatására jó néhány, inkább a délelőtti budapesti nyílt versenyre érkező csapat is távozott a Hősök teréről.

Szerencsére kora délután javult valamelyest az idő, és úgy délután 2 óra felé már csak a program csúszott, a sok pálya nem.

Kosárlabdázás napja 2018

A rendezvény látványosságát “feldobandó” bemutatókat, show-kat, többek között a Face Teamét teremben tartották meg, s erről a szervezők értesítették az e programra kíváncsiakat, ez iránt érdeklődőket.

Ami örömteli, hogy végül minden kategóriában lejátszották, megrendezték a döntőket, s az ügyesség versenyeket is, még ha csökkentett létszámokkal is. A szervezők külön köszönik a résztvevő csapatok türelmét. Akik végig kitartottak, szép élményekkel, kellemes emlékekkel hagyhatták el a Hősök terét.