OTP Junior Adidas Streetball

OTP Junior Adidas Streetball

A szeptember elején rendezendő kecskeméti OTP Junior Adidas Streetball egyben a helyi Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia évadnyitója is lesz.

Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően a szeptember elején rendezendő kecskeméti OTP Junior Adidas Streetball rendezvény egyben a helyi Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia évadnyitója is lesz.
A szombati rendezvényre az akadémia új edzőcsarnokában, illetve az az előtti parkolóban kerül sor.

Ahogy az előző években, a szervezők remélik, a helyi utánpótlás tagjai idén is szép számmal képviseltetik majd magukat a felállítandó 10 pálya valamelyikén, összekötve az évadnyitó ünnepséget egy kis játékkal.
Jelenleg a Kecskeméten készülő helyi élvonalbeli férfi együttes, a KTE csapata mellett a felnőtt férfi válogatott is a városban edzőtáborozik , úgyhogy elképzelhető, hogy sztárvendégei is lesznek a rendezvénynek, amelyen természetesen a program szerves részét képezik a hagyományos ügyességi viadalok. A kecskeméti streetball az utolsó előtti lehetőség a különböző kategóriákban bejutni a szeptember végi országos döntőkbe. Már eddig is szép számú csapat nevezett, de még csütörtökön éjfélig lehet jelentkezni, nevezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.”