Harmadik helyezettek a magyar lányok

Harmadik helyezettek a magyar lányok

Jekatyerinburgban, a verseny elején mutatott kiváló játék ellenére a magyar lányoknak a Women’s Series negyedik fordulójában nem sikerült a bravúr, legalábbis ami az első helyezés elérését illeti. Az elődöntőben sajnos 13:7-es vereséget szenvedtek az orosz lányoktól. Addigi veretlenségüknek, 75 százalékos teljesítményüknek köszönhetően ezzel a hátránnyal is harmadik helyezést értek el. Ehhez gratulálunk és a verseny további részében sok sikert kívánunk.

A döntőt a francia és az orosz csapat játszotta. Vérre menő, erős küzdelmet vívtak a győzelemért. A végeredmény szerint a franciák egyetlen ponttal 15:14-re legyőzték az oroszokat. A verseny további helyezettjei:

  1. Franciaország
  2. Oroszország
  3. Magyarország
  4. USA
  5. Fehéroroszország
  6. Csehország
  7. Románia
  8. Mongólia

A WS mostani, negyedik állomása után még öt verseny következik. A záró esemény Debrecenben lesz.

Jekatyerinburgban, a női versennyel párhuzamosan rendezett Challenger, az idei szezonban a 13., szintén hamarosan véget ér. Az elődöntőket már lejátszották. A Nantes – Ralja mérkőzést a franciák nyerték 20:13-ra, a Peking – Koroljov találkozót az oroszok fölényesen, 22:7-re megnyerték. Így a döntőt a Nantes és a Koroljov játssza.

X