Karácsonyi bajnokság Ausztráliában

Karácsonyi bajnokság Ausztráliában

Az évvégi ünnepek előtt rendezik Ausztrália egyik legismertebb és legtöbbek által várt 3×3 bajnokságát. A 3×3 Christmas Hustle helyszíne Canberrában lesz a belconneni szabadtéri pályán.

A déli kontinens legjobb 3×3 csapatai mellett a versenyen részt vesz a Fülöp-szigeteki kikötőváros Zamboanga, Valientes MLV nevű férficsapata is, amely a közelmúltban sikeresen szerepelt a Chooks-to-Go 3×3 Pilipinas versenyen. A csapatba az MLV Csoport vezérigazgatója, Mike Venezuela összegyűjtötte a legjobb zamboangai 3×3 játékosokat és őket küldi az ausztrál versenyre is.

„Eljött az ideje annak, hogy a Valientes kilépjen a nemzetközi színtérre is – jelentette ki Junnie Navarro, a Zamboanga Valientes tulajdonosának a fia – ráadásul nekik van a legnagyobb rajongótáboruk a szigeteken. A klub vezetése gondoskodni fog arról, hogy ez a csapat megszerezze játékához a nemzetközi tapasztalatokat. Ehhez a jelenlegi versenyben adottak lesznek Ausztrália legjobb csapatai és legtehetségesebb játékosai. Úgy gondoljuk, hogy ez lehet a legjobb kezdete annak, hogy a Zamboanga Valientes nemzetközi tornákon is rendszeresen játszhasson. Megígérhetem, hogy a mostani versenyen is a tőlük elvárható legjobb játékot fogják nyújtani a játékosaink és mindent megtesznek azért, hogy meg is nyerjék a tornát. Lehet, hogy mécs kicsik vagyunk, de a szívünk az nagy „– álmodozott lelkesen a klub tulajdonosa.

X