Ki lesz a győztes Montreálban?

Ki lesz a győztes Montreálban?

A FIBA 3×3 World Tour Montreal Masters-t szeptember 7-8-án játszák Kanadában. A tíz csapat, amely pályára lép a sportág legjobbjaiból verbuválódik, mondhatni a Montreal Masters akár a 3×3 gálaversenyeként is felfogható volna.

A négy szerb csapaton (Liman, Novi Sad, Zemun és Vrbas) kívül a győzelemért harcol majd a lettek sztárcsapata a Riga Ghetto, a szlovén Piran, a két amerikai a NY Harlem és a Princeton, a holland Amsterdam és a házigazda Edmonton. A felsoroltakhoz a verseny, első kvalifikációs szakaszában csatlakozik még a svájci Lausanne és a litván Sakiai Gulbelé, a kanadai Toronto, a másik montreáli csapat az Old Montreal, a brazil Sao Paolo, és a Puerto-Rico-i San Juan.

A verseny kimenetelének és győztesének kilétét valószínűleg nincs sok értelme találgatni, mivel a mezőnyben számos csapat lehet, amelyet a végén győztesnek hirdetnek ki. A technikai tudása, a kiváló kvalitásai mindegyiküknek megvannak a győzelemhez, többük idén már számos versenyt megnyert. Csupán az a kérdés, most vajon kinek lesz Montreálban több szerencséje a pályán, mint a többi csapatnak.

X