Kihívás lesz Belgrádban és Jicsangban

Kihívás lesz Belgrádban és Jicsangban

A FIBA 3×3 World Tour Prága Masters versenyre kvalifikál a július 3-4-én a belgrádi Challengeren játszó csapatok közül a két első helyezett. A kihívás szerb állomásán ott lesznek a pályán többek között: a Novi Sad, a Riga Ghetto, az Amsterdam, a Zemun, a Ljubljana, a Vrbas a Kranj, a Lausanne, vagyis a WT Masters legjobbjai. A sztárcsapatok felvonultatása garantálja a szurkolóknak az izgalmas játékot, a kiváló szórakozást.

A Tour listát jelenleg vezető Novi Sad most a Dusan Bulut, Dejan Majstorovic, Marko Savic és Marko Zdero összeállítású csapattal lép pályára. Minden bizonnyal a hazai pályán elszántan nyerni szeretnének.

A hét végén, egy időben a belgrádi eseménnyel, Kínában is Challengert játszanak, a csaknem ötmilliós Jicsang (Yichang) városban. Itt sem lehet panasza majd a nézőknek a sztárcsapatok hiányára, hiszen ott játszik majd a Liman, a Piran, a Gagarin, a Ralja Intglactic, a Peking, a Tomió Dime, a vasárnapi jekatyerinburgi kihívás győztese a Koroljov, a mongolok Ulánbátor csapata, a belga Antwerpen is számos kínai csapat. A verseny két legjobbja megnyeri részvételének jogát a FIBA 3×3 Wolrd Tour 2019 Los Angeles Mastersre.

X