Nehéz tippelni a Los Angeles Masters győztesére

Nehéz tippelni a Los Angeles Masters győztesére

Ma kezdődik és holnap a nap végén hirdetnek majd eredményt a FIBA 3×3 World Tour Los Angeles Masters versenyén. A szaksajtó már az esemény kezdete előtt élénken latolgatja, vajon most ki viszi el a Masters címet? Sokan a szerb Limanra tippelnek és nem is alaptalanul, hiszen a csapat jelenleg a világranglista 3. helyén áll is ebben a szezonban, annak ellenére számos győzelmet arattak, hogy a sérülések hátráltatták a játékukat.

A balszerencsés sérülések ellenére helytálltak, és augusztusban például Debrecenben is tartalék játékos nélkül, hárman nyerték meg a Limannak a Masters címet. A sikerszéria Debrecen után is megmaradt a csapatnál, a Montreal Mastersen ezüstérmesek lettek, múlt héten, a Sukhbaatar Challengeren pedig sikeresen regisztráltak a Jeddah Mastersre.

Los Angelesben persze nehéz dolga lesz a Limannak, ha ismét győzni szeretnének, hiszen ott lesz a mostani tornán a 3×3 krémje, a világ legjobb csapatai és játékosai. Többek között a Dusan Bulut által vezetett Novi Sad, vagy a mostanában a világranglista első helyére lépett lett Karlis Lasmanis, és csapata a Riga Ghetto.  Ők eddig két Masterst, a dohait és a prágait nyerték meg, második helyezettek lettek Chengduban és Debrecenben. A fenti sikeres csapatokon kívül Los Angelesben szinte minden résztvevő csapat esélyes lehet a Masters címre, ha szerencsés napot fog ki magának. Akár a Princeton, vagy a Piran, a Zemun, az Amszterdam esetleg a mostanában hatalmas meglepetéseket okozó Jeddah is megnyerheti a versenyt.

X