Tokióra készül a Novi Sad

Tokióra készül a Novi Sad

Alig tíz napja, hogy a Novi Sad negyedszerre is megnyerte a FIBA 3×3 World Tour Masters világkörüli versenyének döntőjét, de már számos fórumon nyilatkoztak a csapat tagjai idei szereplésőkről és jövő évi terveikről.

Dusan Bulut, a Novi Sad vezérjátékosa a Redbull.com online oldalnak így értékelte a játék utsunomiyai döntőjében  produkált teljesítményüket:

  • Sokan kételkedtek bennünk, de megmutattuk a világnak, hogy mi vagyunk jelenleg a földkerekség legjobb 3×3-as csapata. Négy játékosunk képes a pályán minden helyzetet megoldani és saját javára fordítani a játék kritikus pillanatait. A döntőben Savic, Ivosev és Majstorovic is nagyon kitett magáért, és erejükön felül teljesítettek – állapította meg Bulut professzor.

Dusan Bulut – nyilván szerénységből – önmagát nem említette, noha az alábbi videóból jól látszik, hogy az idei évadban hány helyzet megoldása dicséri az ő tudását és briliáns technikáját.

Dejan Majstorovic a csapat jövőjét illetően még hozzátette:

  •  Természetesen, a mostani győzelem mellett annak is mindannyian nagyon örülünk, hogy jövőre játszhatunk a Tokiói Olimpián és a pályán mi képviselhetjük Szerbiát. Reméljük, ott is, mint oly sokszor már más versenyeken, érmet szerezhetünk a csapatunknak. Magától értetődik, hogy 2020-ban az Olimpia lesz számunkra a legfontosabb verseny. 
X