Világsztárok játszanak Párizsban

Világsztárok játszanak Párizsban

A FIBA 3×3 World Tour következő Masterse holnap kezdődik Párizsban. A FIBA online híroldala a szurkolók kiemelt figyelmébe ajánlja néhány játékos szereplését, akik minden bizonnyal a torna sztárjai lesznek, mert a pályán mutatott játékukkal, különleges sportcsemegével szolgálnak majd a szurkolóknak.

Nem véletlen, hogy elsőként rögtön a szerb Strahinja Stojacicot, az Ub Huishan NE játékosát ajánlják. Ő, az idei szezon négy Mastersén olyan kiemelkedő teljesítményt mutatott, hogy sokan megjegyezték már: Strahinja Stojacic a 3×3 új világsztárja lett. Játékával, hírével sikerült már felzárkóznia szintén világsztár bátyjával, Stefan Stojacical.

A szintén szerb Stefan Kojic, a Liman Huishan NE játékosa ugyancsak nagy figyelmet érdemel. Ő minden idők egyik legkiválóbb kosárra dobó „mesterlövésze”.

A szerbeken kívül nagy figyelmet érdemel az USA játékosa (Princeton) Kareem Maddos is. Kareem Maddox (Princeton). Ő az Egyesült Államok elsőszámú játékosa.

A versenyt rendező franciák játékosa, Paul Djoko is kiváló formában van. A mezőny többi tagjához képest még fiatalnak számít, de Utrechben mégis mindenki rá figyel legjobban, mert óriási show-t adott elő a pályán, akár egy labdazsonglőr. A nemzetközi szövetség online hírforrása fentebb említett játékosokon kívül felsorol még néhányat, akik különös figyelmet érdemelnek majd a párizsi Masters mérkőzésein. Például Domonique Jones (USA NY Harlem), Worthy de Jong (Utrecht, Hollandia), vagy Bogdan Dragovic (Duna, Szerbia).