DECATHLON B33 Diákolimpia megyei döntők

DECATHLON B33 Diákolimpia megyei döntők

Kedden és szerdán megrendezésre került a II. régiós döntő Budapesten a Tüskecsarnokban és az I. régiós döntő Szombathelyen a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium sportcsarnokában. A mérkőzések jó hangulatban, zajlottak mindkét helyszínen, a csapatok kitettek magukért, igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Kedden a Tüskecsarnokban a lányoknál az “A” korcsoportban a Grosics lányok lettek az elsők 5 mérkőzésből, öt győzelemmel, a fiúknál pedig a Pannónia I. csapata. “B” korcsoportban Leövey lányok nyerték a tornát 5 győzelemmel, a fiúknál pedig a Kolpin A. csapata.

Szerdán folytatódtak a mérkőzések, de már Szombathelyen, ahol az I. régiós döntőbe bejutott csapatok mérték össze tudásukat. “A” korcsoportos lányok közül a Hunyadi lányok győztek, 4 nyert mérkőzéssel, a fiúknál pedig a Cserepadosok csapata lett az első 5 győzelemmel.

“B” csoportos lányoknál az aranyérmet az MFG leány csapata vihette haza, míg a fiúknál a SZIG Sopron A volt a legeredményesebb.

Jövő héten kedden folytatódnak a mérkőzések a Tüskecsarnokban, majd szerdán Miskolcon. Minden eseményt ÉLŐ közvetítéssel követhettek!

A részletes eredmények ITT találhatók.

 
  A DECATHLON B33 Diákolimpiával kapcsolatos képeket, dokumentumokat, cikkeket az alábbi linkeken találhatjátok:

CIKKEK
DOKUMENTUMOK
KÉPEK
X