Indiában is győzött a Novi Sad

Indiában is győzött a Novi Sad

Az indiai Hyderabadban szombaton és vasárnap megtartott FIBA 3×3 World Tour Mastersen a Novi Sad Al Wahda teljesítette az idei utolsó WT Masters fordulóját, vagyis az ötödiket, amire korábban kvalifikált. Ezt is megnyerte. Ebben a szezonban 27 Masters mérkőzést játszottak és a tornák döntő többségében 100 százalékos teljesítményt nyújtottak.

A Tour utolsó két állomásán, vagyis a kínai Chengduban, majd Penangban már nem vesznek részt a játékban, csupán az október 27-28-án szintén Kínában tartandó Masters gálán, a FIBA 3×3 World Tour Bloomage pekingi döntőjén játszanak majd. Látva a szerbek jelenlegi formáját, és számba véve az idei győzelmeiket, pillanatnyilag szinte biztosra vehető, hogy idén ők lesznek a Word Tour Masters győztesei. Persze, sok minden közbeszólhat még a végeredmény alakulásába.

WTM Hyderabad 2018

Hyderabadban Buluték ismét 100 százalékos teljesítményt produkáltak, minden mérkőzést megnyertek. A döntőben az egyik szerb riválisukkal, a Liman Tesla Vodával kerültek össze és 21:16-ra legyőzték az ellenfelüket. Így a Novi Sad újfent aranyérmes lett és elnyerte a FIBA 30 ezer dolláros pénzdíját is, továbbá bónuszként csapattagjuk, Dejan Majstorovic az MVP címet is megkapta. Majstorovic öt mérkőzésen 45 pontot szerzett a csapatának.

A verseny végeredménye a következő lett:

  1. Novi Sad Al Wahda (Szerbia)
  2. Liman Tesla Voda (Szerbia)
  3. Riga Gettó (Lettország)
  4. Princeton (USA)
  5. Gagarin (Oroszország)
  6. Belgrád (Szerbia)
  7. Delhi 3BL (India)
  8. Piran (Szlovénia)
  9. Bangalore 3BL (India)
X