Két győzelemmel kezdtek az U23-as férfiak

Két győzelemmel kezdtek az U23-as férfiak

Kínában, a Xian-i FIBA 3×3 U23 Világkupa versenyen kiválóan kezdett a magyar férficsapat. A csoport mérkőzések mai két találkozóját megnyerték. Mongóliát 15:12-re, Észtországot 21:18-ra győzték le.

Holnap Litvániával és Indonézia csapatával küzdenek a továbbjutásért. A mai kezdőnapon a C-csoportban játszó Kína is a magyarokhoz hasonlóan sikerrel, veretlenül vette az akadályokat. Holnap a D és a B-csoport csapatai lépnek pályára, a magyarok október 5-én folytatják a küzdelmet. Indonéziával és Litvániával játszanak.

A magyar lányok holnap lépnek először pályára. Az első mérkőzésükön minden bizonnyal alaposan megizzadnak majd, hiszen a kínai női csapat nagyon erős ellenfél. Második mérkőzésüket Ugandával játsszák. Bízzunk abban, hogy ők is a magyar férfiakhoz hasonló teljesítményt nyújtanak majd.

Aki élőben szeretne drukkolni a magyar csapatoknak megteheti Youtube.com/FIBA3x3-on, vagy követheti a játékot a Facebookon , a Twitteren , vagy az Instagramon a @ FIBA3x3-on és kommunikálhat a #3X3U23 hivatalos hashtag segítségével.

X