Kilenc világranglista vezető Debrecenben

Kilenc világranglista vezető Debrecenben

A debreceni versenysorozat második napján, ma a férfiak is pályára léptek. A lányok tegnap a Women’s Seriesszel kezdtek, ma este már eredményt hirdetnek, a férfiak a FIBA 3×3 World Tour Debrecen Masters tizenkét állomása közül a hetediken kezdték ma délelőtt a versenyt a győzelemért.

Tegnap a lányok igazán kitűnően szerepeltek, három mérkőzésükből kettőt bravúrosan megnyertek, Románia ellen 16:8-as győzelmet arattak, a svájciakat 19:13-ra győzték le. Egyetlen vereségüket a francia lányoktól szenvedték el. A verseny összesített eredményei szerint a jelenlegi listavezetőknek a magyar csapaton mindössze egy ponttal sikerült felülkerekedniük.

A mai negyeddöntőben a magyar lányok a fehéroroszok ellen lépnek pályára este hét órakor. Szurkoljunk nekik, megérdemlik!

A WT Debrecen Masters mérkőzései különleges csemegét tartogatnak a szurkolóknak, mert a világranglista jelenlegi 11 legjobb csapatából kilenc itt játszik a Nagytemplom előtti pályán.

Itt van többek között a Novi Sad, a Riga, a Liman, a Piran, a NY Harlem, a Princeton, és az újabban óriási formát mutató Jeddah. Az eddigi két lejátszott mérkőzésük alapján úgy tűnik, a Novi Sad óriási formában van, meglehet ők lesznek a Masters győztesei. Az Edmontont 21:16-ra, a Gagarint 19:15-re győzték le. A magyar férfiak csapata Debrecen néven a B csoportban küzd a továbbjutásért. Tagjai: Demeter Attila, Halász Ákos, Mohácsi Máté és Mokánszki Máté. Első mérkőzésüket a Riga Ghetto ellen 21:17-re sajnos elvesztették, a másodikra, a Vrbas – Debrecen meccsre fél ötkor kerül sor. Nekik is drukkolunk, hogy minél jobb eredményt érjenek el.

X