Negyeddöntőben a magyar fiúk

Negyeddöntőben a magyar fiúk

A FIBA 3×3 U23 Világkupa harmadik napján Xianban, ma óriási csatát vívott a magyar férfiválogatott a lettekkel. A mérkőzés végén sajnos egy ponttal lemaradtak a riválisuktól, így 20:19 lett a meccs végeredménye. Szerencsére, a magyar csapat eddigi kiváló szereplése, illetve az azzal járó megszerzett pontok a fiúkat bejuttatták a negyeddöntőbe.

Az eddigi eredmények alapján az október 7-én játszandó, férfi negyeddöntő biztos résztvevői lesznek: Lettország, Kína, Szlovénia és Magyarország. Az elődöntőbe jutáshoz a negyeddöntős mérkőzéseket Lettország Szlovéniával kezdi. A magyarok a kör utolsó pályára lépői, ők a kínaikkal vívnak majd a továbbjutásért. Négy, negyeddöntős hely még kiadó, sorsa holnap, a D- és B-csoportok mérkőzésein dől el.

A női csapatoknál négy csapat szintén negyeddöntős már: Oroszország, Belarusszia, Ukrajna és Irán csapatainak már biztos helye van a továbbjutók között. Két, negyeddöntős hely elfoglalásáért holnap az A és a C csapat lányai csapnak össze. Köztük a magyar lányok is, akik Németországgal és Romániával küzdenek majd a pályán az elődöntőbe kerülésért.

X