Sok csatorna közvetíti egyenesben a Doha Masterst

Sok csatorna közvetíti egyenesben a Doha Masterst

Mint arról korábban már többször hírt adtunk, holnap, vagyis március 26-án kezdődik az idei FIBA játékszezon első 3×3-as világversenye, a FIBA 3×3 World Tour Doha Masters, a közel-keleti Katar fővárosában. A FIBA online híroldala a világkörüli játéksorozat kezdő versenyének néhány érdekességére hívja fel a figyelmet, továbbá felsorol a szurkolóknak pár olyan szempontot, amelyet érdemes a verseny során fokozottak figyelemmel kísérni.

Sok szurkoló és 3×3-as fan számára alapkérdés, hogy hol, milyen csatornán nézheti élőben az izgalmas összecsapásokat. Széles a kínálat: Twitteren, Instagramon, YouTube-on, Twitch-en. Továbbá a világ számos tévéműsorszolgáltatója is egyenesben közvetít valamelyik sportcsatornáján.

Dohában négy, 3-3 tagú csoport (A-D) kezdi a versenyt. A valódi versenyt egy kvalifikáló forduló előzi meg, amelyben három csapat, az osztrák Graz, a katari Doha és a filippinó Manila Chooks TM játszik majd az első helyért. Közülük a legjobb bekerült a D-csoport harmadik tagjaként a WT versenykeretébe és küzdhet az első helyezésért.

A csoportbeosztás a következő lesz:

A – csoport

Liman, Piran, Sakiai Gulbele

B-csoport

Riga, Amszterdam, Edmonton

C-csoport

UB, Novi Sad, Lusail

D-csoport

NY Harlem, Princeton, az előselejtező nyertese.

X