Grazban nyolcfős páholyokban szurkol a közönség

Grazban nyolcfős páholyokban szurkol a közönség

A FIBA online híre szerint azok a szurkolók, akik személyesen szeretnék élvezni május 26-30. között Grazban a játékot, a FIBA 3×3 olimpiai kvalifikációs tornájára, egyedi, különleges módon juthatnak belépő jegyekhez.

A verseny helyszíne a város főterén található Thuderdome nevű szabadtéri aréna lesz, ahol a nézőket nyolcfős csoportokba osztják, és exkluzív kialakítású, egymástól elkülönülő páholyokban helyezik el. Mind a rendezők, mind a nézők kötelesek betartani a Covid-járvány kezdete óta a sportrendezvényekre érvényben lévő biztonsági protokoll előírásait.

A páholyok biztosítják azt, hogy a bennük helyet foglaló nézők kis csoportjai egymástól elszigetelten szurkolhassanak. A nagyobb védelem érdekében a büfét sem kell látogatniuk, mert telefonon egyenesen páholyaikba rendelhetik az általuk megkívánt enni- és innivalót.

Arra való tekintettel, hogy a jegyek megvásárlása iránt egyre nagyobb az érdeklődés, a férőhelyek száma viszont meglehetősen korlátozott, a FIBA és a Basketball Austria abban állapodott meg, hogy lottószisztéma szerint rendeznek majd sorsolást a jegyekért regisztrált szurkolók között. A sorsolás visszaszámlálása tegnap, április 11-én, reggel 8 órakor kezdődött a FIBA 3×3 olimpiai selejtező honlapján:

http://www.fiba.basketball/olympics/3×3/2020/oqt/tickets

A jegyek először a nyitónap (május 26.) két mérkőzésére lesznek kaphatók, majd ezt követően május végéig minden vasárnap elérhetővé válnak a következő, új rendezvénynapra szóló jegyek. A visszaszámlálás végén minden résztvevőt tájékoztatnak a sorsolás eredményéről.

X