Ki legyen idén a szezon MVP-je?

Ki legyen idén a szezon MVP-je?

A FIBA október 22-én indította és 30-án zárja azt a szavazást, amely egyrészt a szurkolóknak, másrészt az idei szezon 3×3 World Tour valamelyik/vagy több állomásán is játszó sportolójának szól.

A nemzetközi szövetség, szavazást indított, hogy eldőljön, 2019-ben egyrészt a nagyközönség, másrészt a sporttársak szerint idén melyik csapat játékosa szerepelt legjobban a Masterseken. Vagyis kit szavaznak meg 2019 MVP-jének.

A jelöltek a következők:

Karlis Lasmani (Riga Ghetto), Dejan Majstorovic (Novi Sad), Dusan Bulut (Novi Sad), Gasper Ovnik (Piran), Dominique Jones (NY Harlem), Stefan Kojic (Liman), Marijus Uzupis (Sakiai Gulbele), Kareem Maddox (Princeton), Steve Sir (Edmonton), Nauris Miezis (Riga Ghetto) és Mihailo Vasic (Liman). A tizenegy jelölt egyéni teljesítményét részletesebben is megnézhetitek a World Tour statisztikái között.

A 3×3 szurkolók rendkívül egyszerűen voksolhatnak: rákattintanak a http://www.fiba.basketball/news/vote-now-who-was-the-fiba-3×3-world-tour-2019-regular-season-mvp linkre, és ott kedvenc játékosuk fotójára kattintanak.

A WT játékosok egy online űrlapon szavazhatnak. Minden leadott szavazatot pontoznak.  A legtöbb pontot elérő játékos lesz a győztes.

Hajrá, szavazzatok kedvenceitekre, hogy még a World Tour Final előtt megtudjuk, a szurkolók/játékostársak idén kit tartottak leginkább érdemesnek az MVP címre.

X